Roel Nobbe is geregistreerd heilpraktiker, iriscopist en natuurgeneeskundig therapeut die met behulp van iriscopie en meridiane metingen een complete gezondheidstest uitvoert en gezondheids- en voedingsadviezen verstrekt. Ook verricht hij ultrasone botmetingen.
Hij werkt op verschillende plaatsen waaronder Barendrecht.

GEZONDHEIDSTEST
De meest moderne methode voor een vertrouwd advies is de gezondheidstest door middel van elektro-accupunctuur. Verrassend snel krijgt u inzicht in uw persoonlijke klachten. De methode is geheel pijnloos.
De gezondheidtest werkt als volgt; eerst wordt, door middel van vaste meetpunten aan de vingers, en de voeten het functioneren van de lichaamstelsel en organen gemeten. De meetapparatuur bestaat uit een zwakke stroombron, een weerstandmeter en twee elektroden. Vervolgens wordt het middel getest dat het beste bij uw lichaam past. Zo kan precies worden vastgesteld hoe u op een middel reageert.

IRISCOPIE
Iriscopie is een veel gehanteerde methode om tot een betrouwbaar gezondheidadvies te komen. De iris onthult vele tekens, zowel structuur als kleurveranderingen, pigmentenringen, speciale lijntjes, stipjes enzovoort. Vrijwel ieder orgaan komt in de iris op een vaste plaats aan de oppervlakte, nauwkeurig gerangschikt volgens de wijzers van de klok. Maar ook de vorm van de pupil, de conditie van het oogwit, het verloop en de vorm van de adertjes in het oogwit, dragen bij tot een verantwoorde diagnose. Iriscopie is daarom een belangrijk hulpmiddel voor de natuurgeneeskundige therapeut.

PREVENTIEF BOTONDERZOEK 
Met een botscan bestaat de mogelijkheid om in een vroeg stadium botontkalking (osteoporose) op te sporen.
Deze aandoening is de meest onderschatte ziekte van dit moment, met directe consequenties voor het ontstaan van botbreuken aan de wervels, heupen en andere botstructuren. 80% van de mensen weten niet dat zij een lagere botdichtheid hebben dan dat bij de leeftijd past, omdat ze nooit hierop onderzocht zijn. Om osteoporose te voorkomen is een vroegtijdige botscan essentieel.
Dit onderzoek wordt gedaan met behulp van een ultrasoon botscan apparaat, dat op betrouwbare en veilige wijze uw botdichtheid meet en duurt ongeveer 15 minuten.

 

De praktijkdagen in Barendrecht zijn voor 2017:
zaterdag 11 februari, 11 maart, 8 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 29 juli, 26 augustus, 23 september, 21 oktober, 18 november en 16 december.

De ultrasone botmetingen vinden een paar keer per jaar plaats.

Afspraken kunnen worden gemaakt via telefoonnummer 0180 – 610 090 (G&W-winkel)

www.alternatiefbeter.nl – alternatief.beter@gmail.com

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com