Ervaar je of heb je last van:

  • Nek- en schouderklachten
  • (Lage) rugpijn
  • Hoofdpijn
  • Stress en irritatie
  • Piekeren, onrust, opgejaagd gevoel
  • Slechte nachtrust

Achter iedere lichamelijke klacht kan een betekenis zitten die verband houdt met ons innerlijke leven. Ons lichaam heeft zo zijn eigen taal en er is slechts één persoon die kan ontdekken wat zijn lichaam hem te vertellen heeft en dat ben jij zelf! Door er op deze manier naar te kijken, veranderen spanningen en klachten in waarschuwingssignalen van ons lichaam.

Bij mij kun je terecht voor een lichaamsmassage gericht op bewustwording van datgene wat er speelt in jouw leven. Dat doe ik door aan te raken, te masseren en te werken vanuit rust en vertraging, waardoor je beter en bewuster kunt voelen. Na een behandeling zul je meer contact met jezelf ervaren, meer voelen en minder in je hoofd zitten. Je zelfvertrouwen neemt toe en je kunt je weer openen naar anderen.

Door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven in diverse managementfuncties en als ondernemer weet ik wat werken onder druk en stress betekent en wat dat zowel mentaal als fysiek met je kan doen (soms ben je je hiervan niet bewust). Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat aanraking in de vorm van een massage kan bijdragen aan het vinden van innerlijke rust, meer energie en levenslust. Je komt weer positief in het leven te staan.

Ik nodig je uit om het een keer te ervaren. Jezelf te ervaren.

Annemieke Drenth

06-13537802 – www.bigwell.nl – Waaldijk 55, Ridderkerk/Rijsoord

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com