Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Workshop heART & soul

14 oktober 2017 @ 10:00 - 16:30

Maak je persoonlijke vingerlabyrint.

Het labyrint is een heel oud, archetypisch symbool, dat in veel culturen werd en wordt gezien als een verbeelding van je levensweg. Dikwijls te zien in de vorm van een cirkel en wordt gelopen om de ‘hart en ziel’ reis te beleven. In andere woorden: het labyrint is een van de manieren om naar binnen te gaan, naar je innerlijk, naar je hart en je ziel.

Deze workshop ga je een persoonlijk vingerlabyrint maken zodat het ‘lopen’ van een labyrint binnen je mogelijkheden komt.
Door regelmatig je vinger te laten meevoeren over de weg in het vingerlabyrint, verstillen je gedachten en kan het jou stimuleren ‘dat wat vast zit’ los te laten. Want zonder dat je van je pad af kunt dwalen, voert het vingerlabyrint je namelijk voortdurend naar het centrum. Zo ontstaat er ondermeer innerlijke afstemming, ruimte en harmonie.

Deze mooie dag voor jezelf is inclusief meer uitleg over het labyrint en hoe je het kunt gebruiken, al het materiaal, koffie/thee met wat lekkers, een heerlijke lunch, napraten met een glaasje aan het einde van de dag, ontspanning en plezier!

Kosten €77,50 per persoon.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2017
Tijd:
10:00 - 16:30
Website:
https://www.facebook.com/events/125053328116837

Organisator

Oorzaak & Gevolg
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com