Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga

31 augustus 2017 @ 19:00 - 20:15

Een uitgebreide actieve & informatieve cursus voor zwangeren

Zwanger, fit & in balans, zwangerschapsyoga’ bij A Beautiful Balance is op een actieve manier verantwoord en ontspannen toewerken naar de bevalling onder leiding van Jacqueline Luchtmeijergespecialiseerd fysiotherapeut en Caroline den Extergespecialiseerd Cesartherapeut.

Deze cursus wordt zelfs 5 x per week aangeboden en elke ca.  3 weken gaat er een nieuwe groep van start. Kun je één of enkele lessen niet, dan is er -op basis van beschikbaarheid- mogelijkheid om de gemiste les(sen) bij een andere groep in te halen. Op deze manier word je de mogelijkheid geboden om de gehele cursus te volgen en kun je na afloop goed voorbereid en met vertrouwen in lichaam en geest je bevalling tegemoet treden.

Tijdens de cursus krijg je nog veel aanvullende informatie per email en word je ook de gelegenheid gesteld buiten de lessen om je vragen per mail te stellen. Mochten er lichamelijk klachten, als bekken-, lage rug- of ademhalingsproblemen zijn, dan is het mogelijk om aanvullend bij één van ons in de praktijk een afspraak te maken voor individuele fysio- of Cesartherapie.

Er zijn nog plaatsen in de cursus met genoemde startdatum in deze aankondiging.

Voor uitgebreide info en overige cursusdata klik hier

DSC_2198+

 

Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterPrint this page

Gegevens

Datum:
31 augustus 2017
Tijd:
19:00 - 20:15
Website:
http://www.a-beautiful-balance.nl/zwangerschapsyoga.htm
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com