Op weg naar balans
Met Moon Training geef ik je tools en inzichten om de juiste balans te vinden en te voelen. Ik leer je om bewuster te leven: te bewegen, te denken, te ademen en te eten. Door de wijsheid van je eigen lichaam te gebruiken. Door anders naar jezelf te kijken in alle opzichten. Doordat jij verandert, verandert de wereld om je heen!

Qigong Yoga
Chi Neng Qigong Yoga (tsji neng tsji gong is de uitspraak) is een Chinese bewegingsleer voor versterking van lichaam en geest. Qigong Yoga gebruikt visualisatietechnieken, meditatie, ademen en bewegen. Met eenvoudige vloeiende bewegingen leer je de energie weer te laten stromen. De doorstroming van energie, maakt je lichaam ontspannen en krachtig.

Qigong Yoga is voor jong en oud. Of je nu fit en energiek bent of minder fit. Vooral als je last hebt van stress, slaapproblemen, vermoeidheid, hoofd-, schouder-, nek- en rugklachten. De nadruk ligt op het bewegen met een ontspannen, maar gefocuste aandacht. De oefeningen kunnen ook zittend!

Massage
Weer meer verbinding met je lichaam ervaren door heerlijke ontspanningsmassage en of voetreflexmassage.

Verwenochtend
Een minivakantie! Even uit je dagelijkse bezigheden. Geen tien ballen in de lucht houden. Zonder afleiding stilstaan, kijken en luisteren naar jezelf. Maar vooral ervaren en tools mee naar huis krijgen!

Sessie
Wanneer je klachten hebt en of ergens mee zit en of waar je niet gemakkelijk over praat kan je ook een behandelsessie afspreken en gaan we samen op zoek naar wat de mogelijkheden zijn om verbetering te bewerkstelligen.

Workshops / trainingen oa; Vriendinnen avond/ochtend
Regelmatig zijn er workshops en meer kijk op mijn site….Vele mogelijkheden ook om met vriendinnen eea te organiseren, bel of mail voor de mogelijkheden

www.moontraining.nl – belinda@moontraining.nl

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com