Reiki is de stroom van krachtige levensenergie, om ons heen en in ons, die een eigen intelligentie heeft. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen waardoor blokkades opgelost kunnen worden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het brengt je in een dieper contact met jezelf. Je ligt aangekleed op een tafel. Ik leg mijn handen respectvol op je lichaam, als een geleider voor de energie van Reiki, gedurende 30-40 minuten.

Een Journey, ook wel genoemd een helende reis, is een kortdurende intensieve therapie met een zachte en respectvolle benadering om oude overtuigingen en conditioneringen te ontmantelen. Door opnieuw en bewust in contact te komen met je innerlijke Bron, ben je in staat je waarheid te ervaren en vervolgens vanuit hart en ziel te vergeven en te helen. De inzichten en antwoorden die je door een helende reis ontvangt brengen een wezenlijke transformatie op gang. Een sessie duurt ongeveer twee uur.

Astrologie is een symbolentaal, een zienswijze en ervaringswetenschap, afhankelijk van persoonlijkheid en bewustwordingsniveau van de astroloog.
Een horoscoop is een beloftepatroon van de aanwezige energieën e/o mogelijkheden. De ervaring heeft geleerd dat dit ook geldt voor geboorten m.b.v. medisch ingrijpen. Er is nog individuele vrijheid welke van die beloften zal worden waargemaakt en wanneer. De horoscoop is een prachtig instrument tot groei en verandering. Inzicht in en herkenning van levenslessen leidt tot bewustwording. Een procesduiding duurt ongeveer twee uur.

Lid van Reiki Alliance, N.V.R.M. en N.V.J.T., KvKnr. 24486940

www.jolandanieuwstraten.nljolanda.nieuwstraten@zonnet.nl

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com