Transpersoonlijke Coaching/Counseling op basis van het NLP  

Psychosociale therapie en begeleiding   

HartCoherentie meting en training

Reiki en energetische behandelingen

Astrologisch consult, met name voor studie- en beroepskeuze

 

Soms kan het prettig zijn om met een ander over je problemen en/of doelen te praten. Praten met iemand die onafhankelijk en zonder oordeel is. Gewoon om in de eerste plaats alles eens op een rijtje te zetten en één en ander helder te krijgen. Een goed gesprek of meerdere gesprekken kunnen je bewust maken van aspecten die je zelf, door de omstandigheden van dat moment, over het hoofd ziet.

Eenvoud en puurheid zijn mijn manieren van werken. Ik luister met- en vanuit mijn hart, met aandacht en respect voor jou en jouw verhaal. Ik hanteer geen standaard methodes en dit maakt mogelijk dat ik je kan werken op een manier die bij jou past. Hierbij maak ik, indien nodig, gebruik van interventies of oefeningen vanuit het NLP en je horoscoop.

De kracht van de HartCoherentie methode ligt in de combinatie van eenvoud en effect. Het werkt eenvoudig in drie stappen: hartfocus, hartademhaling en hartgevoel. In andere woorden: een combinatie van visualisatie, ademhalingstechniek en het ankeren van positieve gedachten en positief gevoel. Let wel: uitsluitend consequente toepassing van deze techniek levert heel goede resultaten op. Ter ondersteuning van de methode maak ik gebruik van een z.g. biofeedback waar de coherentie zichtbaar gemaakt wordt op een computerscherm. Dit wordt als heel plezierig en verhelderend ervaren.

HC2                  HC3

 

www.oorzaakengevolg.com

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com