Sta jij iedere morgen fris en monter op? Heb jij de hele dag en ‘s-avonds genoeg energie om te doen wat je wilt of moet doen?

Is het antwoord soms of gewoon nee, dan is het tijd om jezelf een cadeau te geven

Namelijk de begeleiding van een Vitaalcoach. Een Vitaalcoach is de professional op gebied van gezonde voeding, bewegen en sporten en persoonlijke ontwikkeling.

De Vitaalcoach adviseert en begeleid een brede groep mensen. Van mensen die willen afvallen, van een paar kilo tot soms wel meer dan 30 kilo. Of mensen die gewoon niet lekker in hun vel zitten. Sporters die hun prestaties willen verbeteren. Natuurlijk de groep mensen die graag hun leven willen veranderen maar niet weten hoe. Of mensen die geen balans kunnen vinden tussen werk, privé, kinderen, mantel- zorg en ook nog tijd voor jezelf overhouden.

Een Vitaalcoach (ook wel leefstijladviseur genoemd) is een allround gezondheidsspecialist die jou kan adviseren en begeleiden in het bereiken van een (nog) meer vitale levensstijl. Allround in de breedste zin van het woord, omdat de Vitaalcoach de kwaliteiten in huis heeft van meerdere beroepen, zoals Personal Trainer, Gewichtsconsulent en LifeCoach.

Met een gezonde leefstijl is veel te winnen

Bij een gezonde leefstijl hoort natuurlijk gezonde voeding, voldoende beweging en balans. Je krijgt inzicht op het gebied van gezonde voeding, je krijgt ondersteuning bij verandering van je eetgewoonte en eetgedrag. De basis is gezonde voeding, gewoon te koop in de supermarkt. Geen shakes of andere supplementen. Voeding die voedt en geen voeding die alleen maar vult.

Sporten / bewegen geeft zowel fysieke als mentale kracht! Sport of beweeg je helemaal niet dan gaan wij op zoek naar welke sport / beweging bij jou past. Wat jij leuk vindt en die past in jou dagelijks leven. Als Personal Trainer houd ik natuurlijk rekening met eventuele beperkingen. Iedereen is uniek.

123vitaal.nl – Christine@123vitaal.nl – Rob@123vitaal.nl

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com