Voetreflextherapie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren geleden door Egyptenaren, Indianen en Chinezen wordt toegepast. Hun kennis op dit gebied is dan ook ongekend. Tijdens mijn stage in China heb ik kunnen zien dat het heel gebruikelijk is om regelmatig massages te ondergaan, dit werkt preventief en zorgt ervoor dat – indien er klachten zijn – de gezondheid wordt hersteld en dat deze klachten verminderen of verdwijnen.

Ziekte is een signaal van het lichaam dat er iets niet in orde is. Er is een overbelasting aanwezig, die zich uit op een zwakke plek. Tijdens het intakegesprek ga ik op zoek naar de oorzaak en ga dit vanaf de bron aanpakken. Door bepaalde reflexzones te stimuleren wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd om het natuurlijk evenwicht te herstellen. De vitaliteit neemt toe en lichaam en geest ontspannen.

Voetreflextherapie is geschikt voor jong en oud en kan toegepast worden bij zowel acute als chronische klachten.

Bij Body Reflections kunt u terecht voor behandelingen van uiteenlopende klachten. Ik ben gespecialiseerd in Chinese en westerse voetreflextherapie en Chinese lichaamsmassage (TCG: Traditionele Chinese Geneeskunde).

Op mijn website vindt u alle informatie over de te behandelen klachten en de verschillende vormen van therapie en massage.

www.bodyreflections.nl – saskia@bodyreflections.nl

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com