Voor-Zorg is een praktijk voor natuurgeneeskunde. De paramedisch natuurgeneeskundig therapeut werkt vanuit de volgende 5 natuurgerichte principes:

°1. Energie, 2. Prikkeloverdracht, 3. Drainage, 4. Voeding, 5. Psyche.

1 .Energie wordt gegeven omdat een te laag energieniveau of geblokkeerde energie kan zorgen dat het zenuwstelsel onvoldoende informatie ontvangt, waardoor delen van het lichaam ontregeld kunnen raken. 2. Als het energieniveau in balans is, wordt er gekeken of de prikkeloverdracht in je lichaam goed functioneert door middel van het zenuwstelsel. 3. Als de prikkeloverdracht goed functioneert, is het belangrijk te kijken naar de drainage in het lichaam door het afvoeren van gifstoffen in stoffelijke (gifstoffen in voeding) of geestelijke (stress) vorm. 4. Als het lichaam goed draineert, wordt er bekeken of je lichaam de juiste fysieke (voedingsstoffen) en geestelijke (emoties) voeding ontvangt. 5. Als laatste blijft de psyche over. Fysieke, geestelijke, spirituele en energetische aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Zonder de verwerking van psychische ballast, kan het genezingsproces simpelweg niet worden voltooid. Deze principes komen in onze natuurgeneeskundige therapie tot stand door een holistische en oorzakelijke benadering, door het toepassen van verschillende technieken uit verschillende disciplines.Veel klachten kunnen baat hebben bij deze therapie. Gedacht kan dan worden aan: chronische en acute blessures, chronische en acute aandoeningen en ziekten, stress en stressgerelateerde klachten, voedingsgerelateerde klachten, psychische en psycho-somatische klachten, zogenaamde “vage” en uitbehandelde klachten etc.

Naast deze natuurgeneeskundige therapie kunnen de massages en andere methodieken ook afzonderlijk toegepast worden ter ontspanning of preventie.

Zorg-Voor uzelf uit Voor-Zorg!

www.voor-zorg.nl – info@voor-zorg.nl

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com